Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoinna ma-pe klo 10-18 ja la-su klo 10-15

 Suljettuna Juhannuksena (pe-su) 24.-26.6.2022

Aino-kirpputori ei myöskään vastaa murron, vahingonteon tai ilkivallan yhteydessä kadonneista ja tuhoutuneista tavaroista.

HINNASTO                   

Hyllykkö 1vko       29€        (Lisäpäivät 4,20 €)      
Hylly & rekki 1vko       40€        (Lisäpäivät 5,80 €)       
Myyntiviikon vuokraan sisältyy 2 arkkia tarrahintalappuja. Lisäarkit maksavat 0,50 €/kpl

Perimme 5%:n myyntiprovision tilitettävästä myynnistä.

 

Ehdot 

Myytäviä tavaroita ja vaatteita voi alkaa tuomaan aloituspäivänä liikkeen aukeamisaikaan. Erikseen sovittaessa niitä voi tuoda jo aloituspäivää edeltävän myyntipäivän sulkemisaikaa vasten.

Myyntipaikan vuokra maksetaan aloituksen yhteydessä. Peruuttamaton myyntipaikkavaraus poistetaan varausjärjestelmästä, mikäli sitä ei ensimmäisen myyntipäivän aikana ole otettu käyttöön.

Myyntipaikan varannut huolehtii tavaroiden hinnoittelusta, niiden asettelemisesta myyntipaikalle ja varmistaa myyntiin tarkoitettujen paristollisten, elektronisten ja muiden sähköisten laitteiden toimivuuden ja että ne ovat CE-merkittyjä valmistajan turvalliseksi vakuuttamia tuotteita käyttötarkoituksiinsa. Mikäli tuotteissa ilmenee vikoja tai turvalisuuspuutteita, niitä ei voi kirpputorilla myydä vaan tulee hävittää asianmukaisella kierrätystavalla. Leluissa on varmistuttava että paristoluukkku on ruuvilla kiinnitetty ja ettei niissä ole irtovia osia, mikäli se päätyy pienen lapsen leikittäväksi ja ettei aiheuta mahdollista nielemisvaaraa. Tässä ennakoiden huomioidaan tuotteen loppukäyttäjän mahdolliset pienemmät sisarukset. Myytävät tavarat eivät saa haitata yleistä kulkua käytävillä. Myyntiin saa tuoda tavaraa vain niille varatulle myyntipaikalle. Tavarat, jotka eivät mahdu niille varatulle vuokrapaikalle poistetaan myynnistä ja säilytetään 2 viikon ajan. Myyntipaikka pitää olla tyhjennettynä viimeisenä myyntipäivänä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättömästä paikasta veloitetaan 25 € tyhjennysmaksu ja tavaroita säilytetään kahden viikon ajan, jonka jälkeen noutamatta jääneiden tavaroiden omistusoikeus siirtyy Aino-kirpputorille.
 
Myyntiin ei saa tuoda aikuisviihdettä, lääketuotteita, avattuja tai käytettyjä kosmetiikkatuotteita, terä-aseita tai muita käyttäjälle vaaraa aiheuttavia esineitä tai helposti syttyviksi merkittyjä tuotteita. Aino-kirpputori pidättää oikeuden poistaa sopimattomaksi ja laittomaksi katsomansa esineet. Myyntipaikan vuokranneella on vastuu vastoin ehtoja tuotujen esineiden aiheuttamista vahingoista. Aino-kirpputori ei vastaa tavaroissa ilmenevistä vioista, puutteista, varastetuista tai kadonneista tavaroista, tavaroiden tuhoutumisesta tulipalo-, tai vesivahingon yhteydessä. Aino-kirpputori ei myöskään vastaa murron, vahingonteon tai ilkivallan yhteydessä kadonneista ja tuhoutuneista tavaroista. Myytävillä tavaroilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myynnissä olevat tavarat ovat myyntiin tuoneiden omistuksessa ja heillä on kaikki niihin liittyvät vastuut.
 
Myyntiajan umpeuduttua myyntitulot tilitetään myyntipaikan vuokranneen ilmoittamalle tilille tai vaihtoehtoisesti käteisenä.
 
Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Aino-kirpputori Oy käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyydensuojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt käyttäjätiedot ovat osa Aino-kirpputori Oy:n palvelujen käyttäjärekisteriä ja niitä käytetään vain siinä määriteltyyn tarkoitukseen. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään tai hänen edustajiltaan, viranomaisten pitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotieto- ja asiakashäiriörekistereistä. Palvelutapahtuman niin edellyttäessä Aino-kirpputori Oy tallentaa viestejä varmistaakseen viestin sisällön. Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on nähtävillä sivustollamme ainokirpputori.fi.
 
Aino-kirpputori pidättää kaikki oikeudet ehtojen muutoksiin.
 
Aino-kirpputori Sitratori 3 00420, Helsinki

Puhelinnumero: 094548560    

Sähköpostiosoite: info@ainokirpputori.fi

www.ainokirpputori.fi